Pse të denonconi?

Shqetësimet tuaja kanë rëndësi – ngrini shqetësimet tuaja në konfidencë.
Imagjinoni sikur të keni dijeni për një vjedhje të brendshme, një aktivitet mashtrimi ose një çështje e juaja personale, si diskriminimi, kërcënimi ose ngacmimi. Çfarë do të bënit nëse nuk ndjeheni të qetë për diçka që po ndodh në punë? Si njoftoni për shqetësimet tuaja?

Mos i lini sjelljet dhe praktikat imorale që të kalojnë pa u raportuar!

Expolink është një kanal i pavarur me një personel të paanshëm për trajtimin e telefonave të tilla në një mënyrë profesionale. Ne veprojmë si një ndërfaqe e dedikuar midis jush dhe kompanisë tuaj, duke ju siguruar mundësinë që të raportoni shqetësimet tuaja për çdo praktikë korruptive, joligjore ose imorale në vendin tuaj të punës, në mënyrë anonime dhe konfidenciale.

Rreth Expolink

  • Ne jemi plotësisht të pavarur nga kompania juaj dhe veprojmë në mënyrë të paanshme në lidhje me incidentin në fjalë.
  • Ne sigurojmë mundësitë që ju të flisni në vend që të lejoni që shqetësimet në vendin e punës të kalojnë pa u raportuar.
  • Bisedat janë plotësisht konfidenciale dhe nuk regjistrohen.
  • Incidentet do të raportohen përsëri te punëdhënësi juaj.
  • Ne nuk jemi konsulentë, sidoqoftë ne veprojmë në interesin tuaj dhe ofrojmë mbështetje/këshilla kur është e nevojshme.

Expolink vepron në mënyrë të pavarur me organizatën tuaj për të mbrojtur si ju, ashtu edhe punëdhënësin tuaj.

Ju mund të telefononi Expolink pa pagesë, 24 orë në ditë, shtatë ditë të javës.

Jo të gjithë klientët tanë do të pranojnë raportime në internet nga punonjësit e tyre. Nëse dëshironi të dërgoni një raport në internet, ju lutemi klikoni në lidhjen më poshtë dhe futni kodin e hyrjes së kompanisë tuaj për t’u futur në zonën e raportimit. Ju do të jeni i autorizuar vetëm nëse kompania juaj e lejon këtë metodë.

Dorëzoni tani një raport në internet.